Tanker

Vi er ofte meget afhængige af vores biler, så vi kan blive fragtet til og fra arbejde, når vi skal dyrke vores fritidsinteresser, eller når vi skal besøge vores venner fra nær og fjern. Af den grund er det vigtigt, at vi passer på bilen, så den holder til alle de mange køreture. Derudover er det bare lækkert med en bil, som ser flot og velplejet ud.

Vask bilen

Der er mange, som bruger vaskehallen, når de vasker deres biler. De penge kan man let spare og i stedet vaske bilen hjemme i haven eller indkørslen. Brug for eksempel Meguiars shampoo, som hurtigt får bilen til at se fin og velplejet ud. Besøg DK’s sørste forhandler af Meguiars og find lige de produkter, du har brug for, for at holde din bil flot og velplejet.

I øvrigt kan det udover at være sparsomt at vaske bilen hjemme være ganske hyggeligt. Det er det perfekte søndagsprojekt, hvor man lige får rørt kroppen lidt og samtidig ordnet lidt praktisk, uden at det skal tage hele dagen, så der stadig er tid til afslapning. Sæt lidt god musik på, nyd solen og tag en snack med udenfor, så er du godt kørende.

Brug Megiuars Quick Clay og Deep Crystal Polish

Når du vasker bilen, er der en række produkter, som er gode at investere i for at passe ekstra godt på bilens lak. Bruger du Megiuars Quick Clay, kan det hjælpe dig til at undgå småridser fra for eksempel vaskehandsken eller børsterne i vaskehallen. Ofte vil disse ting give en smule ridser eller såkaldte ’swirls’, da der let kan sidde skidt både i vaskehandsken og i børsterne i vaskehallen. Det kan nærmest ikke undgås med en smule ridser, men med Megiuars Quick Clay kan du undgå det værste.

Megiuars Deep Crystal Polish er et godt produkt at bruge inden voksning for at give lakken mere glans. Vil du gerne have en toptunet og flot bil, er dette det rette produkt til din vaskerutine.

Forsegl lakken

Sidste step af bilvasken er lakforsegling. Bruger du Megiuars lakforsegling eller voks, er du sikret at bilen både ser flot ud og at lakken forbliver fin og er beskyttet mod vind og vejr i længere tid. Det er meget forskelligt, hvor mange der bruger lakforsegling eller voks, og det er også forskelligt, hvor ofte man bruger det, men vil du gerne have en flot og skinnende bil, er produktet det rette for dig.