Tanker

Der er mange distraktioner, når man kører på landevej og motorvej. Børnene på bagsædet, der ikke kan sidde stille og desuden larmer gevaldigt. De andre bilister, som ikke altid kører lige pænt og ordentligt. Og så er der selvfølgelig telefonen. Den kan forstyrre en hel del, når den bruges som GPS og ikke er fast monteret i bilen. Eller når den pludselig ringer, men du ikke aner, hvor den gemmer sig. Løsningen er selvfølgelig at montere telefonen i bilen.

Større sikkerhed på farten

En montering af telefon i bilen sker typisk ved, at en mobilholder installeres i forruden. På den måde kan du let se telefonskærmen, når du bruger den som GPS. Du kan hurtigt svare, når nogen ringer. Og meget belejligt kan du let finde smarte mobilcovers, der passer perfekt i holderen. Selv et vildt og sjovt mobilcover kan finde vej ind i din holder i forruden.

Så let er det at skabe øget sikkerhed for dig selv og andre bilister. For uden en montering af telefonen i bilen er der langt større chance for, at køreren kommer til at skulle rette blikket væk fra forruden, når mobilen larmer. De få sekunder, det tager at lede efter telefonen eller rykke rundt på den, så du kan se din rutevejledning, kan være fatale. Når man kører 130 km/t på en motorvej, skal der ikke megen uopmærksomhed til, førend der sker noget uheldigt.

Desuden giver det en langt bedre komfort for køreren med en monteret telefon i bilen. Det er langt mere behageligt bare at kunne rette blikket på skærmen i ruden, end at skulle fjerne blikket fra forruden. Og det er nemt lige at lægge på, når nogen ringer.

Topudstyr giver bedre holdbarhed

Når valget af mobilholderen til din bil så skal træffes, gælder den samme regel som altid – vælg kvalitet. Ligesom når du besøger Prispresseren.dk for at finde et holdbart og stærkt mobilcover, skal din mobilholder selvfølgelig også være stærk og god. Kvalitet koster som oftest en ekstra skilling, men det er en skilling, der er værd at betale.

Det gode mobilcover hjælper din mobil til at holde længere. Skulle du tabe den, holder dit mobilcover alle komponenter beskyttet. På samme måde med mobilholderen i bilen. Skulle du ende på en dårlig grusvej, hopper mobilen ikke ud af holderen. Den bliver trykt og solidt i forruden. Så slipper du også for at køre forkert på grusvejen, fordi mobilen pludselig hoppede ud af holderen.

Sikkerheden og komforten kan øges ved at montere din mobil i forruden. Og der er ligeledes sikkerhed, holdbarhed og komfort at hente ved at anskaffe dig nogle gode mobilcovers. Så kan et rigtig godt mobilcover desuden også sætte et smil på læben, når de andre bilister ikke lige kører, som du kunne have ønsket dig.