Tanker

Hvis du er glad for biler, så kan det være en dyr hobby. Heldigvis er der gode nyheder til danskere, der gør at der er mange penge at spare på brændstof og andre bilrelaterede ting. Den store fintech bank Revolut tilbyder nemlig cashback på op til 1 procent samt mange andre fordele hvis man får deres Metal Revolut kort.

 

Sådan fungerer det

Har du ikke allerede hørt om Revolut, så er det en af de hurtigst voksende banker lige nu. De startede for et par år siden med at tilbyde gratis konti og gratis overførsler. Nu tilbyder de også forskellige korttyper til brugere i mange lande, inklusiv Danmark. På nuværende tidspunkt er det muligt at opgradere sin Standard konto (gratis) til en Plus, Premium eller Metal konto. Vælger du sidstnævnte til 109,99 kroner om måneden får du altså de tidligere nævnte fordele.

 

Med et Metal-kort får du op til 1 procent i cashback. Dette betyder altså, at hvis du tanker op uden for Europa, så får du 1 procent tilbage i cashback. Dermed bliver brændstof 1 procent billigere, og det samme gør sig gældende for lejebiler. Inden for Europa er beløbet desværre 0,1 procent, men det er bedre end intet. Cashback er dog ikke den eneste fordel, du får.

 

Hvis du skal til et event, og du kører i din elskede bil, så er du også dækket i form af at din billet refunderes, hvis din bil bryder sammen på vejen. Du har nok allerede en forsikring der dækker selve problemet med bilen, hvorfor det er meget godt, at Revolut så dækker billetten. Der kunne for eksempel være tale om en koncert eller lignende.

 

Betingelserne for cashback og ekstra forsikringer kan hele tiden ændre sig, hvorfor ovenstående information kan være forældet. Du bør læse om de aktuelle satser, når du opgraderer fra Revolut Standard til Metal eller andre pakker.

 

Ukendte fordele

Hvis du vælger at få Revolut Metal, så er der også andre fordele end de tidligere nævnte. Du kan eksempelvis oprette engangskort til at handle med. Hvad betyder dette egentlig? Ja, du kan oprette et kortnummer, der kun kan anvendes én gang. Handler du reservedele til din bil, så kan du handle trygt og sikkert ved at anvende disse såkaldte “disposable cards”. Det er måske ikke nødvendigt hos de store forhandlere, men hvis du skal bruge meget specielle bildele, så er siderne måske ikke så sikre.

 

Har du en virksomhed, så kan Revolut også give dig mange fordele. Det er nemlig muligt at få en gratis erhvervskonto hos Revolut. I danske banker koster det op til 5000 kroner bare i oprettelse, når man skal have en erhvervskonto. Klik her for at læse mere om en erhvervskonto hos Revolut.