Tanker

En GPS er et særdeles nyttigt redskab med mange fordele. GPS står for ’Global Positioning System’ og dækker over et satellitbaseret system. Systemet er ejet USA’s forsvar og benyttes til at lokalisere, hvor man befinder sig i verden.

 

Måske kender du allerede til GPS i privaten, hvor man f.eks. bruger den, når man skal finde kørselsvejledninger eller dele sin lokation på sociale medier. GPS’en er med til at lokalisere præcis, hvor du befinder dig, derfor kan du når du kører efter en rutevejledning, at du bevæger dig fremad.

 

GPS’en har mange nyttige fordele i privatlivet, men vidste du, at du få store fordele ved at benytte GPS-systemer professionelt i din virksomhed?

GPS til virksomheder

En GPS i en virksomhed kan bruges til mange formål, som både styrker effektiviteten i arbejdet, samt indsamler data og giver tryghed i forhold til tyveri blandt andet. En GPS kan være fordelagtigt i rigtigt mange brancher, herunder byggebranchen, landbrug og virksomheder med køretøjer og maskiner som er tilknyttet.

GPS til tyveri

En GPS i virksomheden, kan bruges til at spore bilen eller køretøjet i tilfælde af et tyveri. Det kan koste virksomheden dyrt at miste både køretøjet og værktøj og redskaber som var i køretøjet. Med en GPS, er det muligt at holde øje med, hvor køretøjet bevæger sig hen, og derved øge chancen for at finde køretøjet igen.

 

Eksempelvis, hvis en firmabil med værktøj mange tusinde kroner bliver stjålet, så kan det betyde at kunden, som håndværkeren skulle ud til bliver sur. Dette kan nemt ske, da der kan opstå forsinkelse på grund af at køretøjet og redskaberne som skulle bruges til at udføre arbejdet, er væk. Sådan en situation kan både koste penge i omdømme for virksomheden, samt i materialer.

GPS til flådestyring

GPS’en kan bruges til langt mere en sporing. Til flådestyring med GPS i virksomheden, bliver der blandt andet sendt relevant data ud, som gør at man kan effektivisere arbejdsgangen og opgaverne bedre. Det er muligt at lave opgavestyring, tidsregistrering og se køreplaner.

 

Der er mulighed for at optimere kørselsmønstrene samt se både tjeklister og arbejdsopgaver for medarbejderne. Med en GPS kan man også bedre planlægge ruterne som køretøjerne skal ud på.

 

Det smarte er, hvor funktionel en GPS til flådestyring er, fordi den kan gøre tiden mere ressourcefyldt, optimere arbejdet og indsamle data, som man kan lære af. Hos YourCompany kan du finde den rette løsning indenfor sikkerhed og GPS til din virksomhed.