Tanker

Der er mange ting, der skal holdes styr på, når man er vognmand. Du skal blandt andet sørge for, at du får registreret de rigtige tider for dine køreture. Det er vigtigt for dig, at du får registreret de rigtige tider, da dette er med til at sikre, at du kan få det optimale ud af din virksomhed.Det kan dog være svært at holde styr på alle de forskellige tider, der skal registreres. Derfor har vi her samlet 5 gode råd til, hvordan du kan gøre timeregistrering lettere for dig selv.

1. Få styr på dine køretøjer

Det er vigtigt, at du får styr på dine køretøjer, inden du begynder at registrere tiderne. Du skal sørge for, at du ved, hvilke køretøjer du har, hvor de er, og hvilke tider de har kørt. 

2. Find et godt system

Det er vigtigt, at du finder et godt system til at registrere tiderne på. Dette system kan være en Excel-fil, en håndbog eller et online system. 

3. Registrer tiderne løbende

Det er vigtigt, at du registrerer tiderne løbende. Dette er med til at sikre, at du ikke glemmer nogle tider.

4. Hold styr på ændringer

Det er vigtigt, at du holder styr på ændringer i tiderne, så du ikke pludselig får nogle ubehagelige overraskelser. 

5. Check dine tider

Det er dertil også en god idé, at du checker dine tider med jævne mellemrum.Det er altså ikke så svært at holde styr på din tidsregistrering, når bare man ved, hvordan og hvad man skal gøre.